Elérhetőség
H-1124 Budapest Lejtő út 17/A
hajnalka@hajnalkaszirtes.com
Tel.: +36 20 913 9480

SZIRTES
HAJNALKA
-

SZERVEZETPSZICHOLÓGUS
ÉS EXECUTIVE TRANSITION COACH

Célom az egyéni és szervezeti sikerfaktorok azonosítása, fejlesztése amelyek kulcsszerepet játszanak az adaptációban és az innovatív változáskezelésben

Hogyan dolgozom

20 év egyéni és szervezetfejlesztés üzleti szféra, közigazgatás területén

EU tenderek

TÁMOP 2.3.3, Támop 2.1.3/A, ÉAOP, ÁROP

0
Personal assessment
0
Training workshops
0
Management audits
0
Executive coaching hours

VEZETŐK VÉLEMÉNYE
-

“Cégünk régóta működik együtt Hajnalkával, aki munkapszichológusként támogatja a rekrutálást és cégünk szervezet fejlesztési programjait. Számunkra különösen értékes, hogy időt és energiát nem sajnálva igyekszik feltárni munkatársaink belső motivációit és így tanácsai nagymértékben hozzájárultak működőképes csapatok formálásához, valamint a kollégáink eredményes karrier tervezéséhez.”
Dr. Ludvig László CEO / Siemens Mobility Kft.

“Egy tréner, coach, oktató akkor hatékony, ha a tudását az adott helyzetre, adott emberekhez igazítva tudja átadni, melyhez a kommunikáció a kulcs; többek között ebben rejlik Hajni ereje.”
Verner Attila CFO / Siemens Mobility Kft.

„Sokféle vezetővel találkozik az ember. A legtöbben talán eljutnak odáig, hogy megértik az üzlet lényegét és képesek eredményeket elérni. Ők az átlagos vezetők, akik „elmével” vezetnek.
A legjobbak azonban ennél is tovább jutnak. Ők az igazán tudatos vezetők. Tisztán látják, hogy a legjobbak nem csak értik amit csinálnak, nemcsak érzik az embereket és az üzletet, de ismerik önmagukat. Mélyen tudatában vannak a saját valódi értékeikkel. Képesek ezeket az értékeket a „felszínre” hozni és maximálisan kiaknázni a magukban rejlő potenciált amikor vezetnek. Ezáltal tudják az embereikből és a vállalatukból is a legjobbat és a legtöbbet kihozni.
Hajni olyan szinten képes megnyitni a vezetőket a közös munka során, hogy azok képessé válnak a legmagasabb potenciált kihozni önmagukból. Mindezt a vezetői tudatosságuk megteremtésével és megerősítésével. Nagyon motiváló Hajnival dolgozni!”

Bándli Zoltán CEO / DHL Express

“Hajni egy nagyon nehéz időszak kezdetén adott a teljes menedzsment csapaton keresztül közel 1000 embernek megértést, tisztán látást, beleérző képességet, a másik érzelmi állapotának felismerését és annak kezelését. Nagyon hálásak vagyunk mindannyian, hogy segített felkészülni erre a nehéz helyzetre és segített kezelni azt.”
Hevér János plant manager / Electrolux

“Első számú vezetőként sokszor nem azt halljuk amit kell, hanem azt amiről mások azt gondolják, hogy hallani szeretnénk. A közös munka során végig őszinte, kritikus, szakmai és támogató légkőrt teremtett. Változatos, a helyzethez, személyhez és a problémához illeszkedő eszközrendszereket használt ami nagyban hozzájárult a sikeres együttműködéshez”
Illés Zoltán ügyvezető / Unique-tech Consulting

MY VISION
-

MI DÖNTI EL, HOGY KÉPESEK VAGYUNK ADAPTÁLÓDNI ÉS RUGALMASAN VÁLTOZNI

VAGY STAGNÁLNI FOGUNK?

TUDATOSSÁG ÉS ÖNAZONOSSÁG

A SKILL FEJLESZTÉSBEN

KIEMELT ÜGYFELEIM _