Elérhetőség
H-1124 Budapest Lejtő út 17/A
hajnalka@hajnalkaszirtes.com
Tel.: +36 20 913 9480

Valós tükör arról, hogy milyen nyomokat hagyott maga után a COVID-19 járvány első körös intézkedése

40.000Ft

2020 május harmadik hetében több, mint 500 fős online kutatást végeztünk fizikai…

2020 május harmadik hetében több, mint 500 fős online kutatást végeztünk fizikai és szellemi munkavállalók körében, hogy megvizsgáljuk a mikro és KKV szektor, a nagyvállalatok és multinacionális cégek valamint a közigazgatás Covid-19 járványra adott reakcióit, legfőképp annak munkájukat megtartható, aktív dolgozókra tett hatásait.
A vezetői stílustanulmány válaszokat ad, hogy milyen súlyos következményei lehetnek a döntések nem megfelelő kommunikációjának krízis helyzetben, az agresszív vezetői viselkedés hogyan függ össze az elvándorlással, a rövidtávot figyelembe vevő pénzügyi döntés mit rombolhat hosszútávon, illetve hogyan illeszkedhet a home office a jövőbeni munkaszervezési folyamatokba.
Az anyag konkrét statisztikai adatokat, korrelációkat és javaslatokat tartalmaz humán döntések meghozatalához a fenti lépések hatékonyságának és sikerességének tekintetében. Az esetlegesen elmenni készülő kulcskollégák megtartásának lehetőségeiről, korlátozásokat és változásokat átélő munkavállalók motivációjának, ösztönzésének alternatíváiról.
A 20 oldalas kiadvány pdf dokumentumban letölthető a vásárlást követően azonnal.